4 способи швидко зробити незріле авокадо м’яким

0
64

Найкращий спосіб природного дозрівання авокадо, при якому зберігається його смак і харчова цінність, – залишити його на кілька днів на стільниці. Але, якщо є необхідність швидко перетворити незріле авокадо в кремоподібне, то існує кілька прийомів, що прискорюють процес його дозрівання.

1. Коричневий паперовий пакет

Якщо є день або два до того, як вам знадобиться авокадо, коричневий паперовий пакет-ідеальне рішення. Авокадо виділяє етиленовий газ, який викликає його дозрівання . Якщо помістити авокадо в пакет і щільно закрити, концентрація етилену підвищується.

2. Запікання в духовці

Фото https://www.instagram.com/p/csxiynbqdaj /

У такого авокадо може бути трохи «інший смак» , ніж при природному дозріванні, але випічка твердого екземпляра прискорює процес розм’якшення.

Оберніть авокадо фольгою і поставте в духовку при температурі 90°с. Тепло змушує авокадо прискорювати виділення газоподібного етилену, що викликає дозрівання. Напівм’яким авокадо може знадобитися всього 10 хвилин, і близько години для більш твердих фруктів для досягнення ідеальної м’якості.

3. Розм’якшення в мікрохвильовці

4. Пюре з авокадо для соусу

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here