Бутерброди з яйцем.

0
27




Хочете приготувати незвичайні бутерброди для пікніка? Скористайтеся задумкою фудблогера Христини Бодаговской і, витративши трохи часу, ви обов’язково отримаєте похвалу від ваших гостей.

Інгредієнти:
Тісто (на 8 порцій приблизно):
1,5 склянки теплої води
0,5 склянки льняної муки
3 склянки цільнозерновий борошна (це при умові, що додається лляна, якщо її не буде, то кількість цільнозерновий буде інше, потрібно орієнтуватися на липкість тіста до рук, поступово додаючи борошно, як перестане прилипати, перестати додавати)
Щіпка солі
2 столові ложки оливкової або соняшникової олії

Для соусу:
Помідори 3-4 штуки
Часник 1-2 зубчики
Оливкова олія

Смажені яйця
Зернова суміш
Чорний кунжут
Тонкий зелений лук

Спосіб приготування тіста:
1. У воду додати сіль, олію лляну борошно, перемішати. Поступово додавати цільнозернове борошно, замішуючи тісто, перестати додавати як тільки перестане прилипати до рук. Покласти в миску, накрити, прибрати в холодильник на півгодини.

2. Розкачати тісто товщиною 0,3-0,5 см, розрізати на квадрати, викласти на деко, застелене папером, краю зробити візерунковими, натискаючи виделкою.

3. Випікати при температурі 180 хвилин 10, до зарум’янювання, якщо здуваються бульбашки, відкрити духовку і проткнути їх ножем.

Спосіб приготування бутербродів:
1. Помідори і часник порізати, обсмажити пару хвилин в олії, додати трохи солі і перець. Як помідори перетворяться на пюре, зняти з вогню.

2. Нанести соус на квадрати, посипати зерновою сумішшю, викласти смажені яйця, посипати чорним кунжутом, прикрасити тонким зеленою цибулею.

Такі бутерброди будуть найсмачнішими в будь-яку подорож і на пікніку.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here