Холодний персиковий чай.

0
21




Літня спека — саме час спробувати різні варіанти освіжаючих напоїв. Холодний персиковий чай як раз підійде для цього випадку. Приготувати його пропонує фудблогер Анастасія Матвєєва, запевняючи, що це — неймовірно смачно!

Процес приготування:
1. Заварити міцний чорний чай (або середньої міцності), можна взяти чай з будь-якими добавками та ароматами — бергамота, лимона, волошки, м’яти, шипшини, будь-який. Охолодити чай.

2. Персик або нектарин (2-3 шт) очистити від шкірки, видалити кісточку і подрібнити у блендері з невеликою кількістю води (так треба для стаціонарного блендера), додати фруктозу або будь-солодкий сироп за смаком, перемішати. Пропустити пюре через сито, змішати з чаєм, додати м’яту і добре перемішати, дати настоятися і охолодитися.

3. В келихи покласти листочки м’яти і лід, шматочки персика (нектарина) налити чай і насолоджуватися.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here