Піца на кабачковому тісті

0
35

Кулінарна книга. Рецепти “випічка” пироги і пиріжки

Легкий варіант піци. Особливо для тих, хто уникає мучного. За основу взяла рецепт від ірра, тільки без морквини.

для основи:

  • 200-250г кабачка
  • 1 яйце
  • борошно
  • сіль

для начинки:

  • улюблені овочі
  • сир
  • сметана або майонез
  • кетчуп
  • спеції за смаком

Кабачок натерти на дрібній тертці, підсолити і залишити в мисці на півгодинки. Потім віджати від соку. Додати в віджатий кабачок яйце. Ввести стільки борошна, щоб вийшло густе тісто, як на оладки. Виклала тісто на деко, покритий папером для випічки. Поставила деко з основою в прогріту до 200 с духовку, щоб основа подпеклась, але не зарум’янилася. Близько 10 хвилин.

Змастила основу і розклала нарізані овочі. Посипала тертим сиром.

Поставила в духовку до розплавлення сиру.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here