По-весняному свіжий: лимонний пиріг з мигдальною борошном.

0
23




Без смачних десертів життя було б набагато гірше! Однак не варто забувати, що вони можуть приносити не тільки радість, але і користь, адже це саме те, чого ми чекаємо від гарної їжі. Пропонуємо вам спробувати смачний лимонний пиріг від фітнес-блогера Наталії Давидової, який ідеально підійде для весни.

Лимонна випічка популярна у всьому світі, і не дарма. Лимони надають солодким стравам особливий смак, додаючи кислинку і відчуття свіжості. Пиріг з лимонною цедрою — один з кращих варіантів таких страв, до того ж, він сподобається як ласунам, так і тим, хто зазвичай вважає за краще відмовлятися від десертів.

Якщо ви хочете знизити калорійність страви, замініть цукор на натуральний цукрозамінник, наприклад, эритрол. Мигдальна борошно в складі пирога хоч і володіє більшою калорійністю, ніж звична пшенична, зате може похвалитися корисними властивостями. Тому цей рецепт лимонного пирога сподобається як просто любителям солодкого, так і тим, хто стежить за здоров’ям.

По-весеннему свежий: лимонный пирог с миндальной мукой

Інгредієнти:

Лимони — 2 шт
Мигдальна борошно — 350 г
Яйця — 4 шт
Масло вершкове — 150 г
Цукор або цукрозамінник — 150 г

По-весеннему свежий: лимонный пирог с миндальной мукой

Спосіб приготування:

1. Змішуємо борошно, цукор, вершкове масло і яйця.
2. Натираємо лимонну цедру.
3. Додаємо цедру і сік двох лимонів до нашої суміші. Збиваємо міксером до однорідної консистенції.
4. Викладаємо у форму і відправляємо в духовку на 20 хв при температурі 180 градусів.

Приємного апетиту!

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here