Смачний рибний пиріг з яйцями і сиром, де дуже багато начинки

0
23

Хочу поділитися з вами рецептом приготування рибного пирога. Це не просто рибний пиріг, в ньому дуже багата начинка з найбільш ситних інгредієнтів. Шматочком такого пирога цілком можна добре перекусити, а можна взяти його з собою на роботу до обіднього чаю.

Я люблю пироги, в яких начинки значно більше, ніж тіста. А цей пиріг саме такий. Пробуйте! байдужих поки не було!

Заливний пиріг з рибою в духовці, рецепт швидкий, смачний і простий

Підготувати всі необхідні інгредієнти.

Спочатку потрібно приготувати начинку. Рибу почистити, випатрати, ретельно вимити зсередини і зовні і нарізати шматками.

Опустити шматки в гарячу підсолену воду і відварити до м’якості. Риба готова, якщо ніж або вилка легко входять в м’якоть, а з проколу виділяється прозорий сік.

Відокремити м’якоть від кісток і розібрати на невеликі шматочки.

Цибулину очистити і подрібнити.

Викласти цибулю на сковороду з розігрітим маслом і обсмажити до м’якості і легкого рум’янцю.

Яйця відварити протягом 10 хвилин, рахуючи від початку закипання рідини, а потім опустити в холодну воду на пару хвилин, обтерти, очистити, остудити і нарізати дрібними кубиками.

Сир натерти на крупній тертці.

З’єднати рибу, цибулю, яйця і сир, посолити за смаком, додати майонез.

Начинку добре вимішати.

Для приготування тіста з’єднати яйця і майонез.

Суміш добре перемішати.

Додати просіяне борошно, соду і сіль.

Тісто ретельно вимішати до отримання однорідної маси без грудочок.

Розділити тісто на дві частини. Одну частину тіста вилити у форму, змащену маслом, і розрівняти до рівномірного розподілу.

Рівним шаром нанести начинку.

Покрити начинку тістом, що залишився.

Форму поставити в духовку, розігріту до температури 180 °с, і випікати пиріг протягом 30-35 хвилин.

Готовий рибний пиріг трохи остудити і вийняти з форми.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here