Соковита груша з імбиром, корицею і горіхами.

0
23




З груші можна приготувати чудові десерти, а якщо запекти цей фрукт з імбиром і корицею, то вона вийде дуже ніжною, соковитою і надзвичайно смачною!

Інгредієнти:

1 велика груша
2 столові ложки меду
1 чайна ложка імбиру, натерти
½ Ч. л. кориці (порошок)
1 столова ложка кедрових горішків
2 шт. ягід годжі (за бажанням)

Готуємо:

1) груші Промити в холодній воді і висушити.
2) Зробіть кришку, відрізавши частину зверху.
3) Витягніть ядро і насіння невеликий ложкою.
4) Заповніть отвір медом, імбиром, корицею
5) Покладіть відрізану кришку назад на грушу і покладіть в ємність термостійку
6) Парьте грушу близько 1 години на середньому вогні.
7) Їжте гарячої або злегка остудіть.

Приємного апетиту!

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here