Свиняча вирізка, начинена цибулею шалот, грушами і блакитним сиром.

0
26




Це рецепт для гурманів, які вирішили, що майбутня новорічна ніч не повинна перетворитися на банальне застілля. Рецепт ситний, смачний, вишуканий і простий.

Інгредієнти

500-600 р. свининою вирізки (рецепт розрахований на дві порції);
2 груші;
2 цибулини;
1 столова ложка вершкового масла;
2 склянки білого вина;
½ Склянки подрібненого блакитного сиру;
Сіль, чорний перець;
Рослинна олія;
Розмарин (для справжніх гурманів);
Товсті нитки.

Приготування

1. Розігріваємо духовку до 200 С.

2. Ріжемо цибулю і груші.

3. Розігріваємо сковорідку на середньому вогні, кладемо вершкове масло, викладаємо цибулю, смажимо його приблизно 2 хвилини до прозорого стану. Викладаємо груші, солимо, перчимо, перемішуємо. Потім додаємо вино і готуємо ще 10-12 хвилин.

Свиная вырезка, начиненная луком шалот, грушами и голубым сыром

4. Викладаємо в середину вирізки вміст сковороди, посипаємо сиром, кладемо гілочку розмарину.

Свиная вырезка, начиненная луком шалот, грушами и голубым сыром

Свиная вырезка, начиненная луком шалот, грушами и голубым сыром

5. Загортаємо м’ясо, пов’язуємо ниткою наш майбутній делікатес.

Свиная вырезка, начиненная луком шалот, грушами и голубым сыром

6. Повертаємо сковороду на вогонь, наливаємо в неї рослинне масло. Обсмажуємо вирізку з кожної сторони 2-3 хвилини до золотистого кольору.

7. Кладемо вирізку на деко і ставимо в духовку на 20 хвилин.

8. Дістаємо вирізку, даємо їй відпочити 10-15 хвилин. Нарізаємо і подаємо.

Посилання по темі: Свиняча вирізка в прошутто до Нового року

Джерело

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here