Ситна і апетитна тушкована картопля з м’ясом: смачно, як у бабусі

0
19

Дуже ситна і апетитна вечеря для всієї родини!

продукти

  • свинина – 400 гр
  • картопля — 800 гр
  • цибуля — 1 головка
  • морква — 1 штука
  • болгарський перець — 0,5 шт
  • лавровий лист — 1 шт
  • сіль, чорний мелений перець – за смаком
  • рослинна олія — 2 ст. Л.

Як приготувати тушковану картоплю з м’ясом

М’ясо миємо й нарізаємо шматочками.

Розігріваємо в каструлі з антипригарним покриттям рослинне масло і добре його розігріваємо.

Обсмажуємо м’ясо з усіх боків до зміни його кольору.

Додаємо цибулю і моркву, порізані дрібним кубиком.

Солимо і перчимо, перемішуючи, обсмажуємо до м’якості моркви.

Додаємо окріп так, щоб вода покрила м’ясо з овочами.

Тушкуємо 15 хвилин.

Додаємо порізану четвертинками картоплю і перець, порізану на дрібні кубики.

Солимо, додаємо лавровий лист і окріп так, щоб не повністю покривав картопля.

Тушкуємо до готовності картоплі.

Приємного апетиту!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here