Як відкрити міні піцерію біля будинку

Одним з доступних варіантів для успішного старту сьогодні є відкриття так званої міні піцерії біля будинку. Такі заклади заробляють за трьома основними напрямками: 1. Стаціонарна Піцерія-зайшов, замовив, поїв 2. Доставка піци-подзвонив, замовив, привезли 3. Піца на винос – зайшов, замовив, забрав. У меню закладів входять все ті ж відомі страви і напої: 25 – 30 видів піц, пасти, салати, супи, бізнес-ланчі, морс, квас, пиво, лимонад, холодний чай і кава. Основні клієнти закладу: місцеві жителі, холостяки (25-40 років), робочий клас, молодь і студенти, жінки до 35 років (яким ніколи готувати), співробітники прилеглих офісів. Подібні піцерії орієнтовані, перш за все, на конкретний спальний район міста. Хочемо порекомендувати швидка доставка піци у Вінниці

Для споживачів же переваг ще більше:

Гаряча піца завжди «під рукою». Це як сходити за хлібом – Піцерія знаходиться в крокової доступності.
Швидкість доставки. Час на доставку свіжої піци через близьке розташування до будинку клієнта становить всього 15-40 хвилин з урахуванням часу на приготування продукту.
Ціна на піцу «біля дому» завжди нижче, ніж в традиційних закладах. І це логічно-нижче витрати на оренду приміщення, а значить менше постійні витрати і собівартість. В результаті цінник стає менше на 15-25%, що позитивно позначається на зростанні попиту на продукт.
При досить великих можливостях міні-піцерії вимагають набагато менших вкладень – близько 1,5 млн.р. чистий прибуток після виходу на проектну потужність становить 150 – 200 тис. р. окупаються інвестиції при належній організації за 14 – 16 місяців.

Вибір приміщення для відкриття піцерії
Як відкрити міні піцерію біля будинку
Організаційні питання перше, з чого варто починати відкриття бізнесу – пошук відповідного приміщення. Це дуже важливо, оскільки від цього залежить 80% успіху. Оптимальним варіантом є будівлі, що знаходяться на першій лінії будинків зі зручними під’їзними шляхами і паркуванням. В такому випадку, наявність тільки однієї вивіски над входом в приміщення буде приносити левову частку клієнтів. І, відповідно дозволить заощадить значну частину рекламних засобів. Мінімальна площа приміщення-65 кв. м. Великим плюсом є наявність в безпосередній близькості зупинок громадського транспорту, вузів, магазинів, бутиків, офісних будівель. Також рекомендується розташовуватися якомога ближче до великих районах новобудов. Тут, як правило, проживає набагато більше молоді, а це основні клієнти піцерій.

Другий момент-наявність комунікацій. У приміщенні обов’язково має бути гаряче і холодне водопостачання, справна вентиляція і запасний вихід. Для оптимальної роботи обладнання в приміщенні повинні бути підведені достатні електричні потужності. Орендна плата за практично готовий об’єкт складе не менше 50 000 р.в місяць. Третій важливий момент-рецептура страв і технологія. Буде потрібно затратити не малу частину коштів на розробку унікального рецепта піци. Для цього варто залучити досвідченого технолога і шеф-кухаря. Продукт повинен вийти на 100% смачним і стабільної якості. Тому як більшості клієнтів не буде настільки важливо, як виглядає ваш заклад і де воно знаходиться, якщо в ньому буде готуватися смачна і вкрай апетитна піца.